Laat ik me eerst maar eens voorstellen. Mijn naam is Joran Hoffschlag en ik ben 21 jaar oud. Ik woon in Hoorn, maar voor opdrachten ben ik in de regio Noord-Holland te vinden. 

Verder heb ik 6 jaar lang theaterlessen gevolgd bij “Het Talententheater” in Hoorn. Hier kregen we lessen in dans, zang en acteren. Voordat mijn passie voor make-up opbloeide wilde ik graag de musical wereld in. Dit was helaas niet het pad wat ik moest volgen omdat ik niet door de audities kwam bij opleidingen en omdat ik mijn middelbare school examens niet haalde. 

Inmiddels ben ik de focus gaan leggen op het stukje dans. Dit doe ik als hobby bij “Dazzling Dance Studio’s” in Zwaag. Daar volg ik de les Female Style. 

Voor meer informatie over scholing en werkervaring kun je naar beneden scrollen.

 

- Joran Hoffschlag

Tevreden klanten
3 +
Opdrachten
0 +
Make-up Looks
0 +

School & studie

Mijn passie en interesse voor make-up werd in 2018 alleen nog maar groter. Nadat ik mijn diploma van de middelbare school had behaald ben ik in dat zelfde jaar mijn opleiding bij ‘De school van Mieke Petiet’ in Amsterdam begonnen. Daarna ben ik verder gaan leren bij ‘Art of Colors Make-up artist School’ in Hoorn. Daar heb ik de opleiding visagie gevolgd, waar ik mijn certificaat voor heb. Bij ‘Art of Colors’ in Amsterdam heb ik ook de Masterclass Hairstyling gevolgd. Recentelijk heb ik mijn certificaat voor de Advanced Class behaald bij ‘Art of Colors’ in Amsterdam

Werkervaring

Toen ik nog de vakopleiding deed bij ‘Art of Colors’ kon ik mijn werkervaring opdoen via stage-opdrachten. Dit waren opdrachten zoals fotoshoots, met een team van oud-studenten en nieuwe studenten bij een modeshow make-up en haar doen, backstage bij films en televisie met een team make-up doen en zelfs assisteren in de lessen die worden gegeven. Mijn grootste en meest recentelijke opdracht was bij het Eurovisie Songfestival. Daar mochten wij met een team het haar en make-up verzorgen van de dansers. Op dit moment ben ik parttime aan het werk als make-up artist bij ‘MAC Cosmetics’ in Amsterdam.

Recent werk

Een glimlach is de mooiste make-up die je kunt dragen!

- Joran

Contact